Japanese Cuisine For Beginners

Código: 461152 Marca:
Ops! Esse produto encontra-se indisponível.
Deixe seu e-mail que avisaremos quando chegar.
In the past decades, Japanese food has become part of the global culinary scene: sushi, maki, miso soup, teriyaki, and tofu have found their way to our plates and palates. Japanese cooking not only harmoniously combines flavors and aesthetics, it is also praised for its nutritional and health benefits. This book introduces readers to the essence of Japanese cuisine: what are the basic ingredients and utensils? Which basic recipes need one know to cook Japanese style? Why is rice so important that the word "gohan" (rice) also means "meal"? More than 50 recipes of traditional yet simple Japanese dishes are explained step-by-step with tips and variants.
ISBN 9783848007547
Autor(a) Kie, Laure (Autor)
Editora H.f.ullmann
Idioma Inglês Internacional
Edição 1
Ano de edição 2015
Páginas 144
Acabamento Capa Dura
Dimensões 24,70 X 18,70

Produtos relacionados

Sobre a loja

Myre Livraria, sua livraria online especializada em importação e revenda de livros nacionais e internacionais. Oferecemos uma vasta seleção de materiais didáticos de alta qualidade para aprender inglês, espanhol, francês, alemão e muito mais. Aproveite preços competitivos e entrega rápida em todo o Brasil

Pague com
  • Pagali
  • Pix
Selos

Myre Editora Ltda. - CNPJ: 50.295.718/0001-20 © Todos os direitos reservados. 2025


Para continuar, informe seu e-mail

Utilizamos cookies para que você tenha a melhor experiência em nosso site. Para saber mais acesse nossa página de Política de Privacidade