Mastering The Art Of French Cooking - Volume I-..

Código: 178975 Marca:
R$ 373,50
até 4x de R$ 93,37 sem juros
ou R$ 354,82 via Pix
Comprar Estoque: 45 dias úteis
    • 1x de R$ 373,50 sem juros
    • 2x de R$ 186,75 sem juros
    • 3x de R$ 124,50 sem juros
    • 4x de R$ 93,37 sem juros
  • R$ 354,82 Pix
  • R$ 373,50 Boleto Bancário
* Este prazo de entrega está considerando a disponibilidade do produto + prazo de entrega.
This Is The Classic Cookbook, In Its Entirety—all 524 Recipes.

“Anyone Can Cook In The French Manner Anywhere,” Wrote Mesdames Beck, Bertholle, And Child, “With The Right Instruction.” And Here Is The Book That, For More Than Forty Years, Has Been Teaching Americans How.

Mastering The Art Of French Cooking Is For Both Seasoned Cooks And Beginners Who Love Good Food And Long To Reproduce At Home The Savory Delights Of The Classic Cuisine, From The Historic Gallic Masterpieces To The Seemingly Artless Perfection Of A Dish Of Spring-Green Peas. This Beautiful Book, With More Than 100 Instructive Illustrations, Is Revolutionary In Its Approach Because:

• It Leads The Cook Infallibly From The Buying And Handling Of Raw Ingredients, Through Each Essential Step Of A Recipe, To The Final Creation Of A Delicate Confection;

• It Breaks Down The Classic Cuisine Into A Logical Sequence Of Themes And Variations Rather Than Presenting An Endless And Diffuse Catalogue Of Recipes; The Focus Is On Key Recipes That Form The Backbone Of French Cookery And Lend Themselves To An Infinite Number Of Elaborations—bound To Increase Anyone's Culinary Repertoire;

• It Adapts Classical Techniques, Wherever Possible, To Modern American Conveniences;

• It Shows Americans How To Buy Products, From Any Supermarket In The United States, That Reproduce The Exact Taste And Texture Of The French Ingredients, For Example, Equivalent Meat Cuts, The Right Beans For A Cassoulet, Or The Appropriate Fish And Seafood For A Bouillabaisse;

• It Offers Suggestions For Just The Right Accompaniment To Each Dish, Including Proper Wines.

Since There Has Never Been A Book As Instructive And As Workable As Mastering The Art Of French Cooking, The Techniques Learned Here Can Be Applied To Recipes In All Other French Cookbooks, Making Them Infinitely More Usable. In Compiling The Secrets Of Famous Cordons Bleus, The Authors Have Produced A Magnificent Volume That Is Sure To Find The Place Of Honor In Every Kitchen In America. Bon Appétit!

Sobre o autor(a)

Child, Julia

Julia Child nasceu em Pasadena, Califórnia. Estudou no Smith College e, durante a Segunda Guerra, trabalhou no Ceilão e na China para a Agência de Serviços Estratégicos (OSS). Depois, com seu marido, Paul, morou em Paris, onde estudou na renomada escola Le Cordon Bleu e deu aulas de culinária com Simone Beck e Louisette Bertholle, com quem escreveu o primeiro volume de Mastering the Art of French Cooking (1961). Em 1963, a emissora de TV WGBH, de Boston, inaugurou a série French Chef, que garantiu a Julia o prêmio Peabody, em 1965, e um Emmy, em 1966. Seus programas posteriores na televisão - Julia Child & Company (1978), Julia Child & More Company (1980), Cooking with Master Chefs (1993), In Julia's Kitchen with Master Chefs (1995), Baking with Julia (1996) e sua colaboração com Jacques Pépin, Julia and Jacques Cooking at Home (1999) - foram acompanhados de livros com os mesmos nomes. Julia Child faleceu em Santa Bárbara, Califórnia, em agosto de 2004.
ISBN 9780375413407
Autores Child, Julia ; Bertholle, Louisette ; Beck, Simone
Editora Random House
Idioma Inglês Americano
Ano de edição 2001
Páginas 752
Acabamento Capa Dura
Dimensões 26,00 X 18,40

Produtos relacionados

R$ 373,50
até 4x de R$ 93,37 sem juros
ou R$ 354,82 via Pix
Comprar Estoque: 45 dias úteis
Sobre a loja

Myre Livraria, sua livraria online especializada em importação e revenda de livros nacionais e internacionais. Oferecemos uma vasta seleção de materiais didáticos de alta qualidade para aprender inglês, espanhol, francês, alemão e muito mais. Aproveite preços competitivos e entrega rápida em todo o Brasil

Pague com
  • Pagali
  • Pix
Selos

Myre Editora Ltda. - CNPJ: 50.295.718/0001-20 © Todos os direitos reservados. 2025


Para continuar, informe seu e-mail

Utilizamos cookies para que você tenha a melhor experiência em nosso site. Para saber mais acesse nossa página de Política de Privacidade